Värityskirjat

ABQEnemmän kuin vaan väritettävä aapiskirja

OPI tuntemaan aakkoset

KEKSI sanoja kuvista

KOKEILE taitojasi eri kielillä suomi, ruotsi, englanti

KEHITÄ tarinoita kuvista

TUNNISTA hahmojen tunteet eri tilanteissa

Hauskat kuvat stimuloivat mielikuvitusta ja kehittävät luovuutta. Kirjan kuvista voi keksiä paljon erilaisia sanoja, tunteita sekä asioita, joista voi keksiä kivoja tarinoita kolmella eri kielellä.

Kirjan koko: A4 297×210 mm

Paino: 314 g

Pehmeäkantinen kierrevihko, joka on painettu ympäristöystävällisesti tuotetulle 140 g paksulle paperille.

ISBN 978-91-986233-0-7

Pieni kaksisivuinen sanalista löytyy kirjan lopussa. Kun kirja on väritetty ja niin vihkon voi aloittaa takakannesta ja käyttää piirustuspaperina.

Aikuisten värityskirja – Keijun kadonneet siivet

Väritettävät kuvat ovat koko sivun peittäviä ja niistä löytyy kukkia, lintuja, pöllöjä, hämähäkki, hevonen, pilviolento ja paljon muuta.
Tarina seuraa kuvien tapahtumia ja siinä Nelli keiju lähtee etsimään siipiä, jotka häneltä puuttuu. Hänen mukaansa auttamaan lähtevät vekkulit ukulit. Siivet löytyvät mystisen kristallikruunuja rakastavan Hemmon luota, josta ne myös mystisesti kaikkien nukkuessa katoavat, joten matka jatkuu. Käydään perhosten ja lintujen luona. Löytääkö Nelli kadonneet siivet ja pääseköhän lentämään? 

Kirjan koko: A4 (n. 21×29,7)

Sivumäärä: 80

Kieli: Suomi

Asu: Pehmeäkantinen kirja

Julkaisuvuosi: 2017

ISBN 978-952-68885-0-7

Pieni väritystesti:

Tein värikynätestin, väritin kuvaa erilaisilla kynillä ja tässä lopputulos:

1. Kuretake ZIG: clean color real brush, vedellä liukenevat tussit pensselikärjellä.  Ihanat kynät, mutta ei ehkä värityskirjan värittämiseen huomasin. Parhaimman tulokseen väriin saa lisäämällä vettä, joka tuhoaa tämän kirjan paperin. Kuvassa ylempänä ilman vettä ja alempana veden kanssa.

2, Derwent Inktense, nämä on minun lempparikynäni. voidaan myös vedellä laveerata, jolloin saadaan yhtenäinen väripinta, joka on pysyvä ja päällemaalattavissa. Ylhäällä ilman vettä ja alapuolella siveltimellä lisätty vesi, ei mennyt yhtä pahasti paperi kuprulle tästä, mutta suosittelen ainoastaan vähällä vedellä ja mahdollisesti päällemaalauksessa muita kyniä.

3. Koh-i-noor Polycolor kynät, pehmeät ja mukavat puuvärikynät. Tälle paperille mainiot ja eri värejä on paljon.

4. BIC värikynät, meinasin juuri kirjoittaa puuvärikynät, kunnes luin pakkauksesta ettei sisällä puuta, Tämä pakkaus oli edullinen ja kynänkärjet ovat kivikovia. Ne suorastaan luistelivat tällä paperilla ja värittäminen oli sujuvaa. Väritin kukkon kokonaan niillä, ei ollenkaan hassummat.

Jokaisella meistä on erilainen kädenjälki ja se ”oma” lemppari värityskynä löytyy tietysti kokeilemalla, mutta tämän kirjan väritykseen suosittelen kuitenkin testini perusteella jonkinlaista kuivaa ”puuvärikynää”, jossa on terävä kärki.